Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Zhu, Xijin"'
Publikováno v:
In Meat Science February 2025 220
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 1-9 (2024)
This study aimed to investigate the effects of nitric oxide (NO)-mediated hypoxia-inducible factor-1α (HIF-1α) on the glycolysis and tenderness of postmortem yak muscle and its regulatory mechanism. In this study, Yak Longissimus dorsi was injected
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96c27785d30b4757b2417b795bce0860
Autor:
Yang, Chao, Zhu, Xijin, Huang, Jie, Wei, Yuming, Wen, Lifang, Yang, Farong, Yang, Fumin, Liu, Wenyu
Publikováno v:
In LWT 1 September 2024 207
Autor:
Yang, Chao, Zhu, Xijin, Liu, Wenyu, Huang, Jie, Xie, Zhijun, Yang, Farong, Shang, Qi, Yang, Fumin, Wei, Yuming
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203
Publikováno v:
In LWT 1 May 2024 199
Autor:
Yang, Chao, Liu, Wenyu, Zhu, Xijin, Zhang, Xuejian, Wei, Yuming, Huang, Jie, Yang, Farong, Yang, Fumin
Publikováno v:
In LWT 15 February 2024 194
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2023 19
Publikováno v:
In Meat Science October 2023 204
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.