Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Zhou Xinqun"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 32-41 (2023)
The main purpose of this study was to improve the function and quality of frozen purple sweet potato cubes. In this study, osmotic dehydration (OD), natural drying, hot air drying and freeze drying (FD) were used as pretreatment methods to evaluate t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3a728a92c9148e285b507add8157e88
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 November 2024 703 Part 1
Publikováno v:
In Engineering Failure Analysis November 2024 165
Autor:
Yang, Liling, Cheng, Jianhu, Cui, Kuanbo, Shen, Xiaohe, Liu, Jia, Zhou, Xinqun, Sun, Jing, Guo, Shuzhen, Chen, Quan, Zhu, Xuan, Liu, Bangdi
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Autor:
Cheng, Haotian, Zhou, Xinqun, Sun, Jing, Ng'ombe, John N., Mzyece, Agness, Feng, Wei, Guo, Shuzhen, Liu, Bangdi
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research February 2024 105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.