Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Zhou Jincai"'
Autor:
Zhou, Jincai, Shi, Feifei, Luo, Xinran, Lei, Bixia, Shi, Zhongjun, Huang, Chenyu, Zhang, Yuting, Li, Xiaopei, Wang, Huajing, Li, Xian-Yang, He, Xiaowen
Publikováno v:
In International Immunopharmacology 5 January 2024 126
Autor:
Zhang, Mingming *, Wei, Guoqing *, Zhou, Linghui *, Zhou, Jincai, Chen, Siye, Zhang, Wei, Wang, Dongrui, Luo, Xueping, Cui, Jiazhen, Huang, Simao, Fu, Shan, Zhou, Xinkai, Tang, Yu, Ding, Xiaomin, Kuang, Jiao, He, Xiaowen Peter, Hu, Yongxian, Huang, He *
Publikováno v:
In The Lancet Haematology February 2023 10(2):e107-e116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Synthetic Communications. 2021, Vol. 51 Issue 10, p1478-1495. 18p. 31 Diagrams.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cell Cycle; Feb2023, Vol. 22 Issue 3, p316-330, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
The effect of ultrasonic treatment on emulsifying property of walnut protein was investigated. The walnut protein concentration was adjusted to 1% and treated with ultrasonic at different temperature, power, frequency and time. The result showed that