Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Zhou Jiejing"'
Autor:
Li, Ruijing, Gao, Peng, Dai, Mengyan, Xu, Fanyuan, Tian, Zuhong, Liu, Tianshuai, Zhou, Jiejing, Lu, Hongbing, Rong, Junyan, Zhang, Wenli
Publikováno v:
In Journal of Radiation Research and Applied Sciences September 2024 17(3)
Autor:
Jia, Guang, Huang, Xunan, Tao, Sen, Zhang, Xianghuai, Zhao, Yue, Wang, Hongcai, He, Jie, Hao, Jiaxue, Liu, Bo, Zhou, Jiejing, Li, Tanping, Zhang, Xiaoling, Gao, Jinglong
Publikováno v:
In Intelligent Medicine February 2022 2(1):48-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hou Yinchen1 houyinchen@163.om, Zhou Jiejing1, Liu Wangwang1, Cheng Yongxia1, Wu Li1, Zhu Xiaohua1, Bai Yongliang1, Yang Gongming1
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Jan2015, Vol. 31 Issue 1, p311-316. 6p.
Publikováno v:
Korean Journal for Food Science of Animal Resources
The goat placenta was fermented by Bacillus subtilis and the optimal fermentation parameters of strongest antioxidant capacity of peptides were obtained using response surface methodology (RSM). The effects of fermentation time, initial pH value and
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 34, Iss 4, Pp 723-729 (2014)
Food Science and Technology v.34 n.4 2014
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 34, Issue: 4, Pages: 723-729, Published: DEC 2014
Food Science and Technology v.34 n.4 2014
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 34, Issue: 4, Pages: 723-729, Published: DEC 2014
The goat placental immunomodulatory peptides were produced by fermentation with Aspergillus Niger. The objective of the present study was to investigate the effects of fermentation parameters (carbon source content, pH, and time) on spleen lymphocyte
Publikováno v:
Oncology reports. 37(2)
Hepatocellular carcinoma (HCC) is the most common form of adult liver cancer and accounts for approximately 90% of all cases of primary liver cancer annually. Rhotekin (RTKN), which functions as a cancer promoter, can be frequently detected in many h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.