Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Zhou, Zhugui"'
Autor:
Tang Yayuan, Jian Sun, Xin Ming, Li Jiemin, Yi Ping, Ling Dongning, Zheng Fengjin, Liang Shuai, Kin Weng Kong, Sheng Jinfeng, Li Zhichun, Li Li, He Xuemei, Zhou Zhugui, Li Changbao, Liu Guoming
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 2, Pp 1284-1294 (2020)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 8(2):1284-1294
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 8(2):1284-1294
Mango (Mangifera indica L.) is respiratory climacteric fruit that ripens and decomposes quickly following their harvest. 1‐methylcyclopropene (1‐MCP) is known to affect the ripening of fruit, delaying the decay of mango stored under ambient condi
Autor:
Tang Yayuan, Li Changbao, He Xuemei, Ling Dongning, Sheng Jinfeng, Liang Shuai, Xin Ming, Liu Guoming, Zheng Fengjin, Zhou Zhugui, Yi Ping, Li Zhichun, Li Li, Jian Sun, Li Jiemin
Publikováno v:
Current Bioinformatics. 14:649-657
Background: Phospholipase D (PLD)is closely related to browning and senescence of postharvest longan fruit. Objective: This study investigated the effects of 2-butanol (a PLD inhibitor) on the expression and regulation of PLD during storage of longan
Autor:
Liu Guoming, Zhou Zhugui, Jian Sun, He Xuemei, Yang Ying, Li Changbao, Xin Ming, Yi Ping, Zheng Fengjin, Tang Yayuan, Li Zhichun, Li Li, Ling Dongning, Tang Jie, Sheng Jinfeng, Li Jiemin
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 9(2):888-899
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 2, Pp 888-899 (2021)
Food Science & Nutrition, 9(2):888-899
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 2, Pp 888-899 (2021)
Fresh‐cut lettuce has a short shelf‐life due to enzymatic browning and oxidative senescence. The present study investigated effects of polysaccharide‐based edible coatings (alginate, chitosan, and carrageenan) on enzymatic browning and antioxid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou Zhugui, Xin Ming, Yi Ping, Li Jiemin, Li Changbao, Jian Sun, He Xuemei, Tang Jie, Sheng Jinfeng, Li Li, Zheng Fengjin, Tang Yayuan
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2020 (2020)
The function of 1-methylcyclopropene (1-MCP) in the regulation of quality and antioxidative system of mango fruit was investigated during storage at ambient temperature. Changes in fruit quality, colour, ethylene production, respiration rate, fruit s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xin Ming, Li Changbao, Li Jiemin, Yi Ping, Xi Chen, Yang Ying, Jian Sun, Liu Guoming, He Xuemei, Tang Jie, Sheng Jinfeng, Zhou Zhugui, Li Zhichun, Li Li, Tang Yayuan, Zheng Fengjin, Ling Dongning
Publikováno v:
Food Chemistry. 342:128243
Tea saponins from Camellia oleifera Abel. seed pomace are new sources of commercial saponins. This study established an eco-friendly and efficient extraction method for tea saponins from C. oleifera seed pomace. A ternary deep eutectic solvent (DES)