Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Zhou, Shijiao"'
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Autor:
Liu, Guannan, Hu, Miao, Du, Xiaoqian, Qi, Baokun, Lu, Keyang, Zhou, Shijiao, Xie, Fengying, Li, Yang
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part B
Autor:
Du, Xiaoqian, Hu, Miao, Liu, Guannan, Qi, Baokun, Zhou, Shijiao, Lu, Keyang, Xie, Fengying, Zhu, Xiuqing, Li, Yang
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2022 314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Jan2022, Vol. 87 Issue 1, p165-177, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.