Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Zhou, Manyu"'
Autor:
Jiang, Yang, Liao, Yan, Liu, Zhenquan, Zhou, Manyu, Wang, Huizhang, Qi, Huiming, Sun, Shuyong, Xi, Saiwen, Tang, Yibo
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 283 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li Lite, Fan Junfeng, Zhang Yanyan, Li Fengjuan, Tan Szesze, Eizo Tatsumi, Zhou Manyu, Masayoshi Saito
Publikováno v:
Journal of Food Science. 71:C285-C291
Soy protein hydrolysate was conjugated with curdlan through the naturally occurring Maillard reaction to extend its application in food processing. The gel-forming and emulsifying properties of soy protein hydrolysates were significantly improved (P
Autor:
Sima, Weiping, Hu, Meijuan, He, Qiang, Qiu, Yixi, Lv, Yitao, Dai, Lichun, Shao, Qingwei, Zhou, Tao, Li, Hong, Zhou, Manyu, Ai, Hainan, Zhan, Hao
Publikováno v:
RSC Advances; 2020, Vol. 10 Issue 31, p18038-18038, 1p