Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Zhong, Yingqi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control March 2017 73 Part B:1532-1540
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2013 70:90-98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
INTERNATIONAL JOURNAL ON Advances in Information Sciences and Service Sciences. 5:200-209
Publikováno v:
LISS 2012 ISBN: 9783642320538
The risk of food additive has become one of the most prominent food safety risks. Based on the practical research data collecting from 657 consumers from the three areas of Southern Jiangsu (Sunan), Middle Jiangsu (Suzhong) and Northern Jiangsu (Sube
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86d77e82f646405a6681093844d3db17
https://doi.org/10.1007/978-3-642-32054-5_200
https://doi.org/10.1007/978-3-642-32054-5_200