Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Zhijiang duck"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101812- (2024)
Freezing storage is a common preservation method for industrialized duck meat. However, both the frozen storage and thawing processes of meat can affect meat quality. Therefore, appropriate thawing methods are crucial for maintaining good meat qualit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cba335a66c9b44e98757eac02c2a53b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part B. Resources, Vol 4, Iss 1, Pp 139-140 (2019)
Zhijiang duck (ZJ) is one of the famous indigenous breed of Hunan province in China. The complete mitochondrial genome sequence plays an important role in the accurate determination of phylogenetic relationships among metazoans. It is the first time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a326221b71d4398a64421114bc0c816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.