Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Zhi Weiru"'
Autor:
Yi-Heng Zhao, Huang Pingping, Liu Bo, Longfei Wang, Zhang Siqiang, Wang Yanshan, Hui Jiang, Li Zhexin, Zhi Weiru, Luo Shuqi
Publikováno v:
Journal of Environmental Management. 291:112725
Riboflavin is commercially produced primarily by bio-fermentation. Nonetheless, purification and separation are particularly complex and costly. Adsorption from the fermentation liquor is an alternative riboflavin separation technology during which a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.