Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Zheng Yan-cheng"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 4, Pp 48-54 (2023)
In this study, zein-based gluten-free model dough (Z dough) was prepared with zein, corn starch, and wormwood gum. Based on the flour quality test, the kneading torque, water composition and protein distribution of the zein simulated dough with diffe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05b5e205bee84ca7a2d9c9a44fa1c52e
Autor:
Jiang, Zhu-yang, Yang, Huan, Zuo, Ting, Tan, Hai-rong, Li, Jie-ping, Yu, Xiao-rong, Su, Gao-shen, Zheng, Yan-cheng
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 September 2023 673
Autor:
Ren, Zhao Hua, Huang, Jing, Zheng, Yan Cheng, Lai, Lu, Mei, Ping, Yu, Xiao Rong, Chang, Yan Ling
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 December 2018 272:380-386
Autor:
Ren, Zhao Hua, Huang, Jing, Luo, Yue, Zheng, Yan Cheng, Mei, Ping, Yu, Wei Chu, Lai, Lu, Chang, Yan Ling, Li, Fan Xiu
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 September 2016 504:131-138
Autor:
Ren, Zhao Hua, Huang, Jing, Luo, Yue, Zheng, Yan Cheng, Mei, Ping, Yu, Wei Chu, Lai, Lu, Chang, Yan Ling, Li, Fan Xiu
Publikováno v:
In Journal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers August 2016 65:482-487
Publikováno v:
In Journal of Industrial and Engineering Chemistry 25 April 2016 36:263-270
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
李 赓 Li Geng, 付家新 Fu Jia-xin, 尹先清 Yin Xian-qing, 郑延成 Zheng Yan-cheng, 陈 武 Chen Wu, 石东坡 Shi Dong-po
Publikováno v:
Chinese Journal of Luminescence. 38:535-542
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.