Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Zheng Baiqin"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 64-71 (2023)
Objective: An ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry method was established for the simultaneous determination of 27 antiparasitic drug residues in Litopenaeus vannamei. Methods: The solution was used to extract antipar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53fa84af38134d56aff272a6781bdb6c
Autor:
Hou, Qiang, Wang, Yali, Hu, Jian, Zhang, Jianxiong, Zhang, Caihua, Song, Wang, Wang, Xuesong, Zheng, Baiqin, Zhou, Xin
Publikováno v:
In Food Control January 2025 167
Autor:
Li Aijun, Du Ruihuan, Zheng Baiqin, Meng Junli, Zhang Jianmin, Xiang Aili, Zhang Xin, Qi Biao, Wu Ying, Zhou Xin, Zhang Yi, Dong Lixue, Pang Xueliang
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 39, p 03006 (2016)
The objective of this study was to investigate the content of heavy metals (Arsenic, Lead, Chromium and Mercury) in raw milk of Tangshan. Samples were obtained directly from dairy farms in Tangshan City. A total of 55 raw milk samples were collected
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e69ce9265074a6fbf8f3a65a1200d28
Autor:
Dong, Shujun, Li, Jingguang, Zheng, Baiqin, Zhang, Lei, Zhang, Su, Zou, Yun, Wang, Yaxin, Fan, Mengdie, Wang, Ruiguo, Li, Yi, Wu, Yongning, Su, Xiaoou, Wang, Peilong
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2022 381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang Litian, Xiang Aili, Li Aijun, Dong Lixue, Wang Lei, Xueliang Pang, Cao Huihui, Tang Sining, Yan Yanhua, Zheng Baiqin
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
Raw milk is a nature media of microbiota that access milk from various sources, which constitutes a challenge in dairy production. This study characterizes the relationship between the raw milk quality and the bacteria diversity at different sampling
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng Baiqin, Luman Huo, Xiang Aili, Li Aijun, Du Ruihuan, Duan Xiaoran, Dong Lixue, Guosheng Zhang
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 440:022100
As a new protein feedstuff, paper mulberry has the characteristics abundant nutrition, high protein content and good palatability, and has great development potential. In this paper, the feeding value of mulberry, the feeding method and the applicati