Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Zheng, Jack"'
Autor:
Lin, Yuhong, Wei, Ran, Zheng, Jack Jingyuan, Zheng, Jian, Zhang, Wen, Yasir, Muhammad, Kayama, Kayama, Liu, Xingquan, Su, Zhucheng
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2024 133
Autor:
Hong, Brian V, Zheng, Jack Jingyuan, Romo, Eduardo Z, Agus, Joanne K, Tang, Xinyu, Arnold, Charles D, Adu-Afarwuah, Seth, Lartey, Anna, Okronipa, Harriet, Dewey, Kathryn G, Zivkovic, Angela M
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition December 2023 7(12)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of English for Academic Purposes March 2021 50
Autor:
Zheng, Jack *, Aljabab, Saif, Lacasse, Patricia *, Bahm, Jamie *, Lekx-Toniolo, Katie *, Grimard, Laval *
Publikováno v:
In Medical Dosimetry Summer 2020 45(2):190-196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Jack Jingyuan1, Agus, Joanne K.1, Hong, Brian V.1, Tang, Xinyu1, Rhodes, Christopher H.1, Houts, Hannah E.1, Zhu, Chenghao1, Kang, Jea Woo1, Wong, Maurice2, Xie, Yixuan2, Lebrilla, Carlito B.2, Mallick, Emily3, Witwer, Kenneth W.3, Zivkovic, Angela M.1 amzivkovic@ucdavis.edu
Publikováno v:
Scientific Reports. 8/9/2021, Vol. 11 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Kang, Jea Woo, Tang, Xinyu, Walton, Charles J, Brown, Mark J, Brewer, Rachel A, Maddela, Rolando L, Zheng, Jack Jingyuan, Agus, Joanne K, Zivkovic, Angela M
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition. 9
Dietary fiber, a nutrient derived mainly from whole grains, vegetables, fruits, and legumes, is known to confer a number of health benefits, yet most Americans consume less than half of the daily recommended amount. Convenience and affordability are