Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Zhao Liangzhong"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 5, Pp 180-187 (2024)
Objective: This study aimed to optimize the preparation process of blueberry juice and improve its antioxidant activity. Methods: Blueberry juice was prepared using a wet ultrafine grinding process and compound enzymolysis method. Response surface me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b71d3557fe8454585038738017bf661
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 3, Pp 33-43 (2024)
Objective: Obtaining hhigh-yield pprotease-pproducing bacterial resources through fermentation of advantageous protease-producing strains derived from Shiping stinky tofu. Methods: Single-factor and response surface experiments were used to optimize
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/003fe49826cf462fb654fa6f17575436
Autor:
Li, Yuebo, Lin, Lidan, Huang, Zhanrui, Zhao, Dan, Zhao, Liangzhong, He, Wanying, Zhou, Xiaojie, Li, Ming, Rong, Zhixing, Liu, Di, Pan, Lianyun
Publikováno v:
In LWT 1 October 2024 209
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fan, Liu, Lin, Lidan, Cheng, Liurong, Huang, Zhanrui, Zhao, Liangzhong, He, Wanying, Chen, Hao, Chen, Yu, Lin, Yingyi, Liu, Binbin
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Autor:
Zhao, Liangzhong, Zhao, Jialiang, Gao, Ruijuan, Tian, Yuan, Zhang, Ying, Tang, Weiwei, Jiang, Yu, Li, Chengjuan, Wang, Manning, Yang, Fang, Li, Guiying *
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy March 2020 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fan, Liu1,2 (AUTHOR), Duan, Yitong1 (AUTHOR), Huang, Zhanrui1 (AUTHOR) zhanrui_huang@163.com, Zhao, Dan1 (AUTHOR) kevinzhaodan@gmail.com, Zhao, Liangzhong1 (AUTHOR), He, Wanying1 (AUTHOR), Zhang, Xuejiao1 (AUTHOR), Li, Ming1 (AUTHOR), Lin, Yingyi2 (AUTHOR), Chen, Yu3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1973-1982. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.