Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Zhao, Yutian"'
Autor:
Boytsov, Leonid, Akinpelu, David, Lin, Tianyi, Gao, Fangwei, Zhao, Yutian, Huang, Jeffrey, Katyal, Nipun, Nyberg, Eric
We evaluated 20+ Transformer models for ranking of long documents (including recent LongP models trained with FlashAttention) and compared them with a simple FirstP baseline, which applies the same model to the truncated input (at most 512 tokens). W
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2207.01262
Autor:
Qiu, Jiaxin, Xu, Min, Ren, Ruiqi, Zhao, Yutian, Liu, Lu, Li, Xiaodong, Zhu, Xiaojun, Ji, Haowen, Geng, Yimeng, Huang, Xuejiao, Kouame, Kouadio Jean Eric-Parfait
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 10, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Background Brown adipose tissue (BAT) provides newborn mammals with a critical capacity for non‐shivering thermogenesis and enables their adaptation to the cold of the extrauterine environment. The domestic yak (Bos grunniens) has evolved
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7975d6536ad4f9ab3c7b0e91bf320c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao, Yutian, Xun, Zhiqing, Zhang, Mingyuan, Chen, Zihao, Huang, Baoying, Xu, Zhongyong, Qin, Tianyi, Wang, Lei, Liu, Bin
Publikováno v:
In Microchemical Journal November 2023 194
Autor:
Xu, Zhongyong, Zeng, Conghui, Zhao, Yutian, Zhou, Mei, Lv, Taoyuze, Song, Chao, Qin, Tianyi, Wang, Lei, Liu, Bin, Peng, Xiaojun
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2023 410
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.