Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Zhao, Xiubao"'
Autor:
Zhang, Yuzhao, Wang, Jingang, Yu, Haibo, Zheng, Jianchen, Zhao, Xiubao, Guo, Hongji, Qiu, Ye, Wang, Xiaoduo, Liu, Lianqing, Li, Wen Jung
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 15 September 2023 472
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao, Xiubao1 (AUTHOR) zobby326@163.com, Li, Xu2 (AUTHOR), Ma, Ying3 (AUTHOR), Zhu, Yu2 (AUTHOR) zhuyutj@126.com
Publikováno v:
Experimental & Therapeutic Medicine. Oct2019, Vol. 18 Issue 4, p2675-2680. 6p.
Autor:
Song Zheng, Chuwen Lin, Xia Xiaojing, Xiuyan Yang, Chunguang Zhao, Lei Wang, Zhiqiang Shen, Zhao Xiubao, Likun Cheng, Jing Wang, Jinliang Wang
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology. 37
The accumulation of acetate in Escherichia coli inhibits cell growth and desired protein synthesis, and cell density and protein expression are increased by reduction of acetate excretion. Dissolved oxygen (DO) is an important parameter for acetate s
Autor:
Jing Wang, Zhao Xiubao, Shasha Zhang, Zhiqiang Shen, Chunguang Zhao, Haitian Fang, Chuwen Lin, Huanhuan Yin, Cheng Likun
Publikováno v:
Biotechnology progressREFERENCES. 36(6)
Phage infection is common during the production of L-threonine by E. coli, and low L-threonine production and glucose conversion percentage are bottlenecks for the efficient commercial production of L-threonine. In this study, 20 antiphage mutants pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Application of fermentation process control to increase l ‐tryptophan production in Escherichia coli
Autor:
Chunguang Zhao, Shasha Zhang, Zengliang Li, Zhiqiang Shen, Jing Wang, Haitian Fang, Cheng Likun, Zhao Xiubao, Chuwen Lin
Publikováno v:
Biotechnology Progress. 36
In this study, process engineering and process control were applied to increase the production of l-tryptophan using Escherichia coli Dmtr/pta-Y. Different dissolved oxygen (DO) and pH control strategies were applied in l-tryptophan production. DO an