Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Zhao, Xiangying"'
Autor:
Sun, Seungjong, Lee, Eungu, Nan, Dongyan, Zhao, Xiangying, Lee, Wonbyung, Jansen, Bernard J., Kim, Jang Hyun
Large language models exhibit societal biases associated with demographic information, including race, gender, and others. Endowing such language models with personalities based on demographic data can enable generating opinions that align with those
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2402.18144
Autor:
ZHANG Huaqiu, YANG Yingying, LIU Liping, YAO Mingjing, HAN Mo, ZHANG Jiaxiang, ZHAO Xiangying
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 312-324 (2024)
Docosahexaenoic acid (DHA) is an n-3 polyunsaturated fatty acid that is essential for human nutrition. Currently, DHA is commonly produced using Aurantiochytrium, and omics technologies are widely used to investigate the mechanism underlying high DHA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e2ca04643dc45609bf7a4fbd29edc49
Autor:
Han, Chunmeng1,2 (AUTHOR) hanchunmeng67@163.com, Zhao, Xiangying1,2 (AUTHOR) xyzhao68@126.com, Yang, Liping1,2 (AUTHOR) sdhyylp@163.com, Yao, Mingjing1,2 (AUTHOR) mingjing1004@163.com, Zhang, Jiaxiang1,2 (AUTHOR) jxzh23@163.com, He, Qiangzhi1,2 (AUTHOR) heqiangzhi@126.com, Liu, Jianjun1,2 (AUTHOR) liujj-2000@163.com, Liu, Liping1,2 (AUTHOR) spyllp@126.com
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jul2024, Vol. 16 Issue 14, p1977. 15p.
Publikováno v:
In Travel Behaviour and Society April 2025 39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Wenli, Zhao, Xiangying, Han, Mo, Li, Yuchen, Tian, Yanjun, Rong, Zhangbo, Zhang, Jiaxiang
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 33, p13112-13132, 21p
Autor:
Zhang, Huaqiu1 (AUTHOR), Zhao, Xiangying2 (AUTHOR) xyzhao68@126.com, Zhang, Jiaxiang2 (AUTHOR), Liu, Liping2 (AUTHOR), Liu, Jianjun2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. Dec2024, p1-39. 39p. 10 Illustrations, 3 Charts.
Autor:
Li, Haiyang, Zhao, Xiangying, Liu, Liping, Yao, Mingjing, Han, Yanlei, Li, Ruiguo, Liu, Jianjun, Zhang, Jiaxiang
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology; Nov2024, Vol. 54 Issue 10, p1294-1305, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.