Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Zhao, Wanbin"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2022 392
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaolin Liu, Jiang Minghao, Zhao Wanbin, Yulong Wei, Jingyi Hao, Guoliang Jia, Zhilin Gan, Aidong Sun, Jiaying Zhang
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 112:106280
This study developed nanocapsules by complex coacervation between gelatin (G) and sodium carboxymethyl cellulose (CMC) for the encapsulation of zeaxanthin extracted from Lycium barbarum L. The optimum pH and G-CMC mass mixing ratio were determined by