Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Zhao, Shuchao"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 12, Pp 58-64 (2023)
旨在为大豆蛋白在冷冻发酵面团中的应用提供一定的理论依据,对添加大豆分离蛋白(SPI)、质构化大豆分离蛋白(TSP)、水解大豆分离蛋白(SPH)的冷冻发酵面团馒头及冷冻发酵面团进行研
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/042cc4d5852346009db89391368861ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Chunning, Wang, Hongxu, Zhao, Shuchao, Ma, Chaoqun, Gao, Hengjun, Yang, Faji, Zhou, Xu, Lu, Jun, Zhang, Chunqing, Zhu, Huaqiang
Publikováno v:
In European Journal of Pharmacology 15 November 2022 935
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 24; Issue 11; Pages: 9725
Drought is among the most challenging environmental restrictions to tomatoes (Solanum lycopersi-cum), which causes dehydration of the tissues and results in massive loss of yield. Breeding for dehydration-tolerant tomatoes is a pressing issue as a re
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.