Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Zhao, Junren"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Thermal Science and Engineering Progress 1 December 2023 46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2022 19th International Computer Conference on Wavelet Active Media Technology and Information Processing (ICCWAMTIP).
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 16:114-125
Polyphenolic substances kaempferol and quercetin are major flavonols found in plant foods, while caseins are major protein fractions in milk. In this study, the non-covalent interactions involved in the formation of caseinate–flavonol complexes as
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Crystallography; Mar2022, Vol. 52 Issue 1, p34-42, 9p
Publikováno v:
EMEIT
Many kinds of Lactic acid bacteria were isolated in airing wuchang fish. Lactic acid bacteria is isolated and identified by the colony morphology observation, the mycelium morphology, sugar alcohol fermentation tests and various physiological and bio
Publikováno v:
Proceedings of 2011 International Conference on Electronics and Optoelectronics.
Nitrite is the common food additives in meat product, and they might induce bad impact on the human body. Therefore, the faster and more accurately of nitrite method is very important. In this study nitrite content used ultraviolet method of spectrop