Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Zhang Kaizheng"'
Publikováno v:
Polish Journal of Microbiology, Vol 71, Iss 4, Pp 563-575 (2022)
Caproic acid is the precursor material of ethyl hexanoate, a representative flavor substance in strong flavor baijiu (SFB). Increasing the content of caproic acid in SFB helps to improve its quality. In the present study, caproic acid-producing bacte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32d34ee69b614e9baa8614f26ab44608
Autor:
Teetaert, Spencer, Zhao, Wenda, Xinyuan, Niu, Zahir, Hashir, Leong, Huiyu, Hidalgo, Michel, Puga, Gerardo, Lorente, Tomas, Espinosa, Nahuel, Carrasco, John Alejandro Duarte, Zhang, Kaizheng, Di, Jian, Jin, Tao, Li, Xiaohan, Zhou, Yijia, Liang, Xiuhua, Zhang, Chenxu, Loquercio, Antonio, Zhou, Siqi, Brunke, Lukas, Greeff, Melissa, Hoenig, Wolfgang, Panerati, Jacopo, Schoellig, Angela P.
Shared benchmark problems have historically been a fundamental driver of progress for scientific communities. In the context of academic conferences, competitions offer the opportunity to researchers with different origins, backgrounds, and levels of
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2308.16743
Publikováno v:
Robotic Intelligence and Automation, 2024, Vol. 44, Issue 1, pp. 108-119.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/RIA-10-2023-0151
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In Food Research International December 2024 197 Part 1
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Jiabin, Hou, Yaochuan, Liu, Qingsong, Zhang, Yujun, Gao, Bo, Zou, Wei, Zhang, Kaizheng
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2023 55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.