Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Zhang Changfu"'
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 1, Iss 2, Pp 85-90 (2018)
The effect of adding sourdough with lactic acid bacteria (Lactobacillus plantarum M616) on dough quality and the sensory scores, specific volume, crumb firmness, and spread ratio of resultant Chinese steamed bread were studied. The moisture content o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b38818b7cbe4f54a0eacb7e24614f32
Publikováno v:
Industrial Lubrication and Tribology, 2024, Vol. 76, Issue 2, pp. 196-205.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/ILT-10-2023-0341
Autor:
Yi, Yanjie, Liu, Shijie, Ren, Shihao, Shen, Yunpeng, Lin, Xinyue, Shi, Jia, Wang, Kang, Zhang, Changfu
Publikováno v:
In Rhizosphere December 2024 32
Publikováno v:
In Materials Chemistry and Physics 1 October 2024 325
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jia, Feng, Ye, Kaichang, Zhang, Changfu, Zhang, Shihao, Fu, Mingxin, Liu, Xiao, Guo, Ruijia, Yang, Ruiting, Zhang, Huiru, Wang, Jinshui
Publikováno v:
In Grain & Oil Science and Technology June 2022 5(2):79-86
Autor:
Yan, Zhenghu, Zhang, Changfu, Jia, Jianli, Ma, Baoji, Jiang, Xinguang, Wang, Dong, Zhu, Tingguo
Publikováno v:
In Precision Engineering January 2022 73:71-92
Publikováno v:
In Journal of Electroanalytical Chemistry 1 February 2021 882
Publikováno v:
Journal of Solid State Electrochemistry; Aug2024, Vol. 28 Issue 8, p2617-2629, 13p
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 15 October 2020 399