Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Zhang, Tangwei"'
Autor:
Xiong, Chunhui, She, Yongxin, Jiao, Xun, Zhang, Tangwei, Wang, Miao, Wang, Mengqiang, Abd El-Aty, A.M., Wang, Jing, Xiao, Ming
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2024 127
Autor:
Wang, Mengqiang, Jia, Li, Jiao, Xun, Zhang, Tangwei, Xiao, Ming, Wang, Miao, Wang, Shanshan, Zheng, Lufei, Wang, Jing, She, Yongxin, Abd EI-Aty, A.M.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 8 November 2023 1710
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2021 358
Autor:
Zhang, Tangwei, Wang, Qian, Li, Jirong, Zhao, Shanshan, Qie, Mengjie, Wu, Xuelian, Bai, Yang, Zhao, Yan
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2021 346
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1-8 (2021)
Tibetan hulless barley (“qingke” in Chinese) is a valuable food in Tibet. Purple qingke (PQK) and black qingke (BQK), two special pigmented types of hulless barley, have traditionally been widely cultivated and consumed in Tibet for thousands of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/682f3ea3fd0f40c5bd3b12d883c36eb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1-8 (2021)
Tibetan hulless barley (“qingke” in Chinese) is a valuable food in Tibet. Purple qingke (PQK) and black qingke (BQK), two special pigmented types of hulless barley, have traditionally been widely cultivated and consumed in Tibet for thousands of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.