Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Zhang, Qiaozhen"'
Autor:
Liang, Cao, Gong, Zhentao, Wang, Simin, Wei, Mianhao, Zhang, Qiaozhen, Duan, Zhihua, Wang, Tao, Tang, Yanxue, Zhao, Xiangyong, Wang, Feifei
Publikováno v:
In Ceramics International 15 November 2024 50(22) Part B:46246-46251
Autor:
Zhang, Qiaozhen, Gu, Fengying, Li, Tian, Guo, Xin, Li, Yang, Liang, Manzhu, Wang, Feng, Guo, Qin, Wang, Qiang
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 October 2024 423
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 34-39 (2023)
The inhibition of resveratrol on the formation of thermally induced trans fatty acids in peanut oil and its structure-activity relationship were studied by gas chromatography (GC), liquid chromatography (LC), and theoretical calculation. The results
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af6757d9e91e4df0841bacb77ea5a675
Autor:
Liang, Manzhu, Li, Tian, Qu, Yang, Qin, Jingjing, Li, Zhenyuan, Huang, Xuegang, Zhang, Qiaozhen, Zhang, Yu, Guo, Qin, Wang, Qiang
Publikováno v:
In LWT 1 November 2023 189
Autor:
Guo, Xin, Gu, Fengying, Li, Yang, Zhang, Qiaozhen, Hu, Runrun, Jiao, Bo, Wang, Feng, Wang, Qiang
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2023 421
Autor:
Li, Yang, Gu, Fengying, Guo, Xin, Zhang, Qiaozhen, Hu, Runrun, Qin, Ling, Wang, Qiang, Wang, Feng
Publikováno v:
In Food Research International June 2023 168
Autor:
Guo, Xin, Gu, Fengying, Yang, Tingting, Shao, Zhixiao, Zhang, Qiaozhen, Zhu, Jinjin, Wang, Feng
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2023 400
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Diamond & Related Materials December 2022 130