Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Zhang, Dagong"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2021 112
Autor:
Low, Dorrain Y., Pluschke, Anton M., Gerrits, Walter J.J., Zhang, Dagong, Shelat, Kinnari J., Gidley, Michael J., Williams, Barbara A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2020 104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ratanpaul, Vishal1, Zhang, Dagong1, Williams, Barbara A.1, Diffey, Simon2, Black, John L.3, Gidley, Michael J.1 m.gidley@uq.edu.au
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Oct2021, Vol. 60 Issue 7, p4001-4017. 17p. 1 Diagram, 5 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Williams, Barbara A., Zhang, Dagong, Lisle, Allan T., Mikkelsen, Deirdre, McSweeney, Christopher S., Kang, Seungha, Bryden, Wayne L., Gidley, Michael J.
Publikováno v:
In Nutrition April 2016 32(4):491-497
Autor:
Zhang, Dagong, Williams, Barbara A., Mikkelsen, Deirdre, Li, Xiuhua, Keates, Helen L., Lisle, Allan T., Collins, Helen M., Fincher, Geoffrey B., Bird, Anthony R., Topping, David L., Gidley, Michael J., Bryden, Wayne L.
Publikováno v:
In Nutrition September 2015 31(9):1141-1147
Autor:
Shelat, Kinnari J., Nicholson, Timothy, Flanagan, Bernadine M., Zhang, Dagong, Williams, Barbara A., Gidley, Michael J.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2015 44:300-308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.