Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Zhang, Chun Qiang"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 65-73 (2024)
Lactic acid bacteria (LAB) plays an important role in the production of sourdough, and has a significant impact on its flavor and other qualities. In order to select LAB starter culture for specialty sourdough and develop differentiated sour dough br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15ed03b82b5e41b08f6917aa09fa7400
Autor:
Huang, Ying, Du, Kai Li, Guo, Pei Yu, Zhao, Run Min, Wang, Bing, Zhao, Xue Lin, Zhang, Chun Qiang
Publikováno v:
In Molecular Immunology March 2019 107:1-9
Autor:
Wang, Jing, Wang, Bing, Chen, Ling-Qiang, Yang, Jin, Gong, Zhi-Qiang, Zhao, Xue-Ling, Zhang, Chun-Qiang, Du, Kai-Li
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy December 2016 84:947-953
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chinese Journal of Traumatology (English Edition) 2010 13(2):96-100
Publikováno v:
In Chinese Journal of Traumatology (English Edition) 2009 12(1):22-30
Autor:
Wang, Jing, Wang, Bing, Chen, Ling-Qiang *, Yang, Jin, Gong, Zhi-Qiang, Zhao, Xue-Ling, Zhang, Chun-Qiang, Du, Kai-Li
Publikováno v:
In Biomedicine & Pharmacotherapy August 2020 128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Kunming Medical University / Kunming Yike Daxue Xuebao; 2015, Vol. 36 Issue 2, p54-57, 4p
Publikováno v:
Journal of Kunming Medical University / Kunming Yike Daxue Xuebao; 2014, Vol. 35 Issue 3, p58-61, 4p