Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Zhang, Chang Fu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 May 2013 109:125-132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 1, Iss 2, Pp 85-90 (2018)
The effect of adding sourdough with lactic acid bacteria (Lactobacillus plantarum M616) on dough quality and the sensory scores, specific volume, crumb firmness, and spread ratio of resultant Chinese steamed bread were studied. The moisture content o
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.21 n.8 2010
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 21, Issue: 8, Pages: 1552-1556, Published: 2010
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 21, Issue: 8, Pages: 1552-1556, Published: 2010
Boron oxide adsorbed on alumina (B2O3/Al2O3 ) has been found to be a new and highly efficient heterogeneous catalyst for the synthesis of β-enamino ketones and esters by the enamination of various primary and secondary amines with β-dicarbonyl comp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3759e30e99913b303aa29a42ea7f2979
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532010000800021
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532010000800021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Technology and Innovation Conference 2006 (ITIC 2006).
The principle of a novel multi-axis milling is presented. Peripheral edges of a cutter are in contact with the theoretical profile of a work-piece, and rotation of spindle drum imitates turning. Thus, the theoretical profile can be achieved with the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.