Zobrazeno 1 - 10
of 552
pro vyhledávání: '"Zhai Xiao P"'
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 239, Iss 1, Pp 53-55 (2024)
C41H42O2Si, monoclinic, P21/n (no. 14), a = 14.1100(17) Å, b = 15.8352(19) Å, c = 16.644(2) Å, β = 110.659(2)°, V = 3479.7(7) Å3, Z = 4, Rgt(F) = 0.0540, wRref(F2) = 0.1633, T = 296.15 K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/081b12076edc4e68ab38caa331c7e73a
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 50-58 (2024)
Existing studies have clearly demonstrated that people eating more whole grains have reduced risks of many chronic metabolic diseases compared to those eating less. In the past 20 years, the whole grain industry has developed so rapidly in major deve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bca7a046b35444cea559c029ccd230da
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 21-27 (2024)
Chronic diseases inclding diabetes have been important public health problems worldwide. Starch intake is one of the main causes of postprandial blood glucose elevation. Recent studies have demonstrated that polyphenols can slow down the rate of star
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac4e084bb1de4bf19c312dc7279aac20
Autor:
TAN Bin, ZHAI Xiao-tong
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
The development of whole grain industry in China, can not only improve the efficiency of edible utilization of grain resources and reduce food loss, but also minimize the natural micronutrient loss including B vitamins, bioactive compounds and dietar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5f9e3909e554f17a473d3c9161361c2
Autor:
CHEN Kuan-yu, ZHAO Yi-lin, ZHANG Di, WANG Jian-hui, WANG Ya-xuan, ZHAI Xiao-tong, TAN Bin, WEI Xun
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 12-20 (2024)
The consumption of whole grain foods has positive significance for reducing grain loss and enhancing national health, which is a crucial direction for future developments in the food industry. However, current whole grain consumption in China falls f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17a63e3109604b7cb97195c43afdcb65
Learning effective language representations from crowdsourced labels is crucial for many real-world machine learning tasks. A challenging aspect of this problem is that the quality of crowdsourced labels suffer high intra- and inter-observer variabil
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2107.07958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TAN Bin, ZHAI Xiao-tong
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 5, Pp 61-72 (2023)
On the occasion of the 30th anniversary for the publication of “Science and Technology of Cereals, oils and Foods”, the development and achievements in the field of grain processing of the Academy of National Food and Strategic Reserves Administr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aaa4160ae17e4d179de4511de5429501