Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Zhai, Xiaoting"'
Autor:
Li, Mengru, Wang, Hui, Wang, Jing, Zhang, Xiaoyu, Yao, Xin, Yu, Jieyao, Rigling, Marina, Zhang, Yanyan, Wan, Xiaochun, Zhai, Xiaoting
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 September 2024 216
Autor:
Wang, Hui, Bi, Haijun, Wang, Jing, Li, Mengru, Yao, Xin, Zhang, Xiaoyu, Rigling, Marina, Wang, Ning, Wan, Xiaochun, Zhang, Yanyan, Zhai, Xiaoting
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2024 132
Autor:
Yao, Xin, Li, Yangyang, Tang, Jun, Yu, Jieyao, Zhang, Yanyan, Wan, Xiaochun, Zhang, Guoyu, Zhai, Xiaoting
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 1
Autor:
Yu, Jieyao, Li, Jingzhe, Lin, Zhi, Zhu, Yin, Feng, Zhihui, Ni, Dejiang, Zeng, Shengchun, Zeng, Xuehong, Wang, Yijun, Ning, Jingming, Zhang, Liang, Wan, Xiaochun, Zhai, Xiaoting
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 188
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 187
Autor:
Long, Piaopiao, Li, Yaxin, Han, Zisheng, Zhu, Mengting, Zhai, Xiaoting, Jiang, Zongde, Wen, Mingchun, Ho, Chi-Tang, Zhang, Liang
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2024 432
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 289-297 (2023)
Comparative analysis of aroma-active compounds in large-leaf yellow tea and rice crust was carried out via headspace solid phase micro-extraction (HS-SPME) combined with gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry (GC-O-MS) to elucidate the mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3db41bdd1c8844169c2934402c7cbdd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feng, Zhihui, Li, Yifan, Zhang, Ping, Wang, Jieqiong, Xu, Yongquan, Feng, Yingying, Zhai, Xiaoting, Yang, Xiaogen, Wan, Xiaochun, Yin, Junfeng
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172