Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Zerbini, Paola Eccher"'
Autor:
Zerbini, Paola Eccher *, Grassi, Maurizio, Cubeddu, Rinaldo, Pifferi, Antonio, Torricelli, Alessandro
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2002 25(1):87-97
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Apr2009, Vol. 24 Issue 2, p149-165. 17p. 1 Diagram, 4 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Rizzolo, Anna1 a.rizzolo@ivtpa.it, Zerbini, Paola Eccher2, Grassi, Maurizio2, Cambiaghi, Paola2, Bianchi, Giulia2
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Apr2006, Vol. 29 Issue 2, p184-202. 19p. 3 Charts, 7 Graphs.
Non-destructive detection of internal defects in apple fruit by time-resolved reflectancespectrscopy
Autor:
Vanoli, Maristella, Rizzolo, Anna, Zerbini, Paola Eccher, Spinelli, Lorenzo, Torricelli, Alessandro
Proceedings of the International Conference “Environmentally friendly and safe technologies for quality of fruit and vegetables”, held in Universidade do Algarve, Faro, Portugal, on January 14-16, 2009. This Conference was a join activity with CO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1505::e21ee713d09f96af55cb1f23e952e22a
https://hdl.handle.net/10400.1/3058
https://hdl.handle.net/10400.1/3058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 1999, Vol. 22 Issue 1, p1-17, 17p
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture; July 2002, Vol. 82 Issue: 9 p1007-1013, 7p
Publikováno v:
Food chemistry 115 (2009): 1450–1457. doi:10.1016/j.foodchem.2009.01.081
info:cnr-pdr/source/autori:Vanoli, Maristella; Zerbini, Paola Eccher; Spinelli, Lorenzo; Torricelli, Alessandro; Rizzolo, Anna/titolo:Polyuronide content and correlation to optical properties measured by time-resolved reflectance spectroscopy in 'Jonagored' apples stored in normal and controlled atmosphere/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2009.01.081/rivista:Food chemistry/anno:2009/pagina_da:1450/pagina_a:1457/intervallo_pagine:1450–1457/volume:115
info:cnr-pdr/source/autori:Vanoli, Maristella; Zerbini, Paola Eccher; Spinelli, Lorenzo; Torricelli, Alessandro; Rizzolo, Anna/titolo:Polyuronide content and correlation to optical properties measured by time-resolved reflectance spectroscopy in 'Jonagored' apples stored in normal and controlled atmosphere/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2009.01.081/rivista:Food chemistry/anno:2009/pagina_da:1450/pagina_a:1457/intervallo_pagine:1450–1457/volume:115
Time-resolved reflectance spectroscopy (TRS) studies on fruit have shown that the absorption coefficient (μa) at 670 nm is a good maturity index and that the scattering coefficient ( μ s ′ ) at 780 nm allows an insight into the textural propertie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0e08f70ff6589b0e92d1d2898c188446
http://hdl.handle.net/11311/565411
http://hdl.handle.net/11311/565411