Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Zepeda-Vallejo L.G."'
Autor:
Herbert-Pucheta J.E., Pino-Villar C., Rodríguez-González F., Padilla-Maya G., Milmo-Brittingham D., Zepeda-Vallejo L.G.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02016 (2019)
Facing climate change in wine industry comprises the implementation of strategies, such as to reduce alcohol in wines, promoted by abnormal increment of sugar levels in wine grapes. The present work discusses the first industrial-scale use of specifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72e4ea24c5d1447080af8112ff59605f
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02029 (2019)
In agreement with the draft resolution OENO-SCMA 17-618 at step 5 “Quantitation of glucose, malic acid, acetic acid, fumaric acid, shikimic acid and sorbic acid in wine using proton nuclear magnetic resonance spectroscopy (1H NMR)” said technique
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/164d2b17f4534e299d928d10835813d2
Autor:
Herbert-Pucheta J.E., Padilla-Maya G., Milmo-Brittinham D., Lojero D., Gilmore A.M., Raventós-Llopart L., Hernández-Pulido K.E., Zepeda-Vallejo L.G.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02006 (2019)
Present work comprises the use of different multivariate spectroscopic methods for tracking novel metabolomics signatures related to red wine chemistry. It is presented for the first time the proton nuclear magnetic resonance metabolomics fingerprint
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af98d01401e54758b4eba45d4750416a
Autor:
Herbert-Pucheta J.E., Ortega Q.U., Zepeda-Vallejo L.G., Milmo-Brittingham D., Maya G.P., Aragón L.A.O., Castillo E., González F.R., Pino-Villar C., García R.G.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02034 (2019)
Since 1953, The World Organization of Vine and Wine (OIV) Member States have reduced the lead maximum limits (ML) in wines, down to 0.05 mg/L (2018). Evidently, this ML value is too restrictive for wine industry as it excludes from international mark
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73bb05843e59415389288c24eb7b9c5f
Autor:
Galván-Colorado, C., Chamorro-Cevallos, G.A., Chanona-Pérez, J.J., Zepeda-Vallejo, L.G., Arredondo-Tamayo, B., González-Ussery, S.A., Gallegos-Cerda, S.D., García-Rodríguez, R.V.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2024 275 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roca, P., Herbert-Pucheta, J.E., Pino-Villar, C., Rodríguez-González, F., Padilla-Maya, G., Milmo-Brittingham, D., Zepeda-Vallejo, L.G.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-8, 8p