Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"Zeolin"'
Autor:
Vavassori, Stefano, Vitale, Alessandro
Publikováno v:
Plant Physiology, 2004 Nov 01. 136(3), 3447-3456.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4356698
Autor:
Federico Perozeni, Matteo Pivato, Margherita Angelini, Elisa Maricchiolo, Andrea Pompa, Matteo Ballottari
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Microalgae are unicellular photosynthetic organisms that can be grown in artificial systems to capture CO2, release oxygen, use nitrogen- and phosphorus-rich wastes, and produce biomass and bioproducts of interest including edible biomass for space e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77a3a0661db44a24b977c0bef1e07714
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Virgilio, Maddalena, De Marchis, Francesca, Bellucci, Michele, Mainieri, Davide, Rossi, Marika, Benvenuto, Eugenio, Arcioni, Sergio, Vitale, Alessandro
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2008 Jan 01. 59(10), 2815-2829.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1093/jxb/ern143
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2007 131(2):97-105
Autor:
Abhary, Mohammad1, Siritunga, Dimuth2, Stevens, Gene3, Taylor, Nigel J.1, Fauquet, Claude M.1 iltab@danforthcenter.org
Publikováno v:
PLoS ONE. 2011, Vol. 6 Issue 1, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A lisina é um dos aminoácidos essenciais e um dos fatores limitantes ao uso de cereais como o milho na alimentação pois, sem suplementação, não permite a obtenção de uma dieta balanceada. A fim de melhorar a qualidade nutricional dos cereais
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USPUniversidade de São PauloUSP.
A lisina é um dos aminoácidos essenciais e um dos fatores limitantes ao uso de cereais como o milho na alimentação pois, sem suplementação, não permite a obtenção de uma dieta balanceada. A fim de melhorar a qualidade nutricional dos cereais
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.