Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Zeng, Quifeng"'
Autor:
Zhang, Huaiyong, Zeng, Quifeng, Bai, Shiping, Wang, Jianping, Ding, Xuemei, Xuan, Yue, Su, Zhuowei, Michiels, Joris, Zhang, Keying
Publikováno v:
In Animal Nutrition June 2022 9:49-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Huaiyong, Qin, Simeng, Zhang, Xiangli, Du, Pengfei, Zhu, Yao, Huang, Yanqun, Michiels, Joris, Zeng, Quifeng, Chen, Wen
Additional file 1: Table S1. Composition and calculated nutrient content. Table S2. Primers used for real-time PCR quantification of duck target organisms. Table S3. The length, weight, and content pH value of ileum response to E. coli and dietary RS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2d2db4c94f77d0e631a9d592e301f5c8
Autor:
Qin, Simeng, Bai, Weiqiang, Applegate, Todd J., Zhang, Keying, Tian, Gang, Ding, Xuemei, Bai, Shiping, Wang, Jianping, Lv, Li, Peng, Huanwei, Xuan, Yue, Zeng, Quifeng
Additional file 1: Table S1. Ingredient and chemical composition of the experimental diets in chronic lipopolysaccharide challenge trial. Table S2. Ingredient and chemical composition of the experimental diets in acute lipopolysaccharide challenge tr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::36fbe301ac7b212e34a1615f366bff04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Huaiyong, Qin, Simeng, Zhang, Xiangli, Du, Pengfei, Zhu, Yao, Huang, Yanqun, Michiels, Joris, Zeng, Quifeng, Chen, Wen
Publikováno v:
Journal of Animal Science & Biotechnology; 8/5/2022, Vol. 13 Issue 1, p1-17, 17p
Autor:
Zhang H; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China.; College of Animal Science and Technology, Henan Agricultural University, Zhengzhou, 450002, China., Zeng Q; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China., Bai S; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China., Wang J; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China., Ding X; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China., Xuan Y; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China., Su Z; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China., Michiels J; Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality, Department of Animal Sciences and Aquatic Ecology, Ghent University, Ghent, 9000, Belgium., Zhang K; Institute of Animal Nutrition, Key Laboratory for Animal Disease-Resistance Nutrition of China, Ministry of Education, Sichuan Agricultural University, Chengdu, 611130, China.
Publikováno v:
Animal nutrition (Zhongguo xu mu shou yi xue hui) [Anim Nutr] 2021 Nov 02; Vol. 9, pp. 49-59. Date of Electronic Publication: 2021 Nov 02 (Print Publication: 2022).