Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Zemiani A"'
Autor:
Bortoloti, Mauricio Aparecido, Challiol, Adriana Zemiani, Sicchieri, Isabela Mangerino Bortoloti, Kuroda, Emília Kiyomi, Fernandes, Fernando
Publikováno v:
Environmental Science & Pollution Research; May2024, Vol. 31 Issue 23, p34258-34270, 13p
Autor:
Betina Ludwig Navarro, Adriana Zemiani Challiol, Mauricio Aparecido Bortoloti, Emília Kiyomi Kuroda, Fernando Fernandes
Publikováno v:
Journal of Material Cycles and Waste Management. 24:2470-2482
Autor:
Thainara Camila Fernandes de Quadros, Isabela Mangerino Sicchieri, Jessica Klarosk Helenas Perin, Adriana Zemiani Challiol, Maurício Aparecido Bortoloti, Fernando Fernandes, Emília Kiyomi Kuroda
Publikováno v:
Waste and Biomass Valorization. 14:407-419
Autor:
Bortoloti, Mauricio Aparecido, Challiol, Adriana Zemiani, Navarro, Betina Ludwig, Sicchieri, Isabela Mangerino, Kuroda, Emília Kiyomi, Fernandes, Fernando
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Dec2023, Vol. 14 Issue 12, p4141-4154, 14p
Autor:
Mauricio Aparecido Bortoloti, Adriana Zemiani Challiol, Betina Ludwig Navarro, Isabela Mangerino Sicchieri, Emília Kiyomi Kuroda, Fernando Fernandes
Publikováno v:
Waste and Biomass Valorization.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fabiane Picinin de Castro-Cislaghi, Andréa Cátia Leal Badaró, Ivane Benedetti Tonial, Elisabete Hiromi Hashimoto, Alessandra Furtado da Silva, Adriana Zemiani, Alessandra Machado-Lunkes, Marilde Canton Brandielli, Vânia de Cássia da Fonseca Burgardt, João Francisco Marchi, Sheila Regina Oro
Publikováno v:
Food Science and Technology v.40 n.4 2020
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 40, Iss 4, Pp 877-884 (2019)
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 20 DEC 2019
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 40, Iss 4, Pp 877-884 (2019)
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 20 DEC 2019
The physicochemical analyses and quantification of lactic acid bacteria of cheeses made from autochthonous lactic cultures were evaluated during ripening. There was a decrease in water activity, pH and moisture, and an increase in acidity, total soli
Autor:
Maurício Aparecido Bortoloti, Adriana Zemiani Challiol, Betina Ludwig Navarro, Isabela Mangerino Sicchieri, Thainara Camila Fernandes de Quadros, Emília Kiyomi Kuroda, Fernando Fernandes
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Autor:
de Quadros, Thainara Camila Fernandes, Sicchieri, Isabela Mangerino, Perin, Jessica Klarosk Helenas, Challiol, Adriana Zemiani, Bortoloti, Maurício Aparecido, Fernandes, Fernando, Kuroda, Emília Kiyomi
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Feb2023, Vol. 14 Issue 2, p407-419, 13p