Zobrazeno 1 - 10
of 2 111
pro vyhledávání: '"Zeleny P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The impact of shear deformation in $(1\,0\,1)[1\,0\,\bar{1}]$ system of non-modulated (NM) martensite in Ni$_2$MnGa ferromagnetic shape memory alloy is investigated by means of ab initio atomistic simulations. The shear system is associated with twin
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2411.05520
Autor:
Yu. G. Sokolovskaya, E. D. Krasnova, D. A. Voronov, D. N. Matorin, A. A. Zhiltsova, S. V. Patsaeva
Publikováno v:
Photonics, Vol 10, Iss 6, p 672 (2023)
Along the shoreline of the White Sea, due to the post-glacial uplift of the coast, some water bodies with stable stratification have been formed. They have been classified as meromictic as they are at different stages of isolation from the Sea. As se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a277120a5e844913b65cf1ec2adf5537
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Hrušková, O. Faměra
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 21, Iss 3, Pp 91-96 (2003)
Analytical quality parameters of wheat flour prepared from variety and commercial wheat samples (wheat harvest 1998, 1999, 2000 and 2001) were assessed by means of filter spectrograph Inframatic 8620 ASH (moisture and protein content) and Sedi-tester
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/179ce3f17dc94bed9a961f308c5fbba1