Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Zeinstra, G.G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Proserpio, C., Almli, Valerie Lengard, Sandvik, P., Sandell, M., Methven, L., Wallner, M., Julani, H., Zeinstra, G.G., Alfaro, B., Laureati, M.
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/11250/2682902
Publikováno v:
Voeding Nu 7 (2020)
Het kinderdagverblijf lijkt de ideale plaats om het eten van groente en fruit door kinderen te bevorderen. In samenwerking met kinderdagverblijven en diverse bedrijven, testten onderzoekers van Wageningen Food & Biobased Research en het Louis Bolk In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::34d18b12c2c74ff9584404c051398d06
https://research.wur.nl/en/publications/jong-geleerd-is-oud-gedaan-stimuleren-van-de-groente-en-fruitcons
https://research.wur.nl/en/publications/jong-geleerd-is-oud-gedaan-stimuleren-van-de-groente-en-fruitcons
Publikováno v:
Voeding Nu 6 (2020)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::85ec30b5a287176519764850d972fdb2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
It is part of the EU research project REFRESH, which aims to contribute to the goal of reducing food waste across Europe. A literature search in 2018 resulted in only twelve papers that focus on the topic of apps in relation to consumers’ sustainab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b59d7c400aa7a06435263ad3189d1cce
https://research.wur.nl/en/publications/ict-tools-for-food-management-and-waste-prevention-at-the-consume
https://research.wur.nl/en/publications/ict-tools-for-food-management-and-waste-prevention-at-the-consume
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeinstra, G.G.
Publikováno v:
Quest : geeft antwoord, 37-37
ISSUE=2;STARTPAGE=37;ENDPAGE=37;ISSN=15734617;TITLE=Quest : geeft antwoord
ISSUE=2;STARTPAGE=37;ENDPAGE=37;ISSN=15734617;TITLE=Quest : geeft antwoord
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::6c19711e9edd1969fd7ea2e0772abeeb
https://research.wur.nl/en/publications/hoe-kan-het-dat-je-iets-kunt-leren-eten
https://research.wur.nl/en/publications/hoe-kan-het-dat-je-iets-kunt-leren-eten