Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Zeev Wies"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 5 of 5 pro vyhledávání: '"Zeev Wies"'
1
Strain sensing in rapidly rotating mechanical structures
Autor: Shlomi Zilberman, Garry Berkovic, Zeev Wies, Roger Alimi, Yossef Ben-Hemo, Ilan Shmueli, Ehud Shafir
Publikováno v: Seventh European Workshop on Optical Fibre Sensors.
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2be9d4817e25dc638321792abfb3f564
https://doi.org/10.1117/12.2539676
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Magnetic Resonance and Vibrational Spectroscopy and Imaging in Food Analysis
Autor: Luiz Alberto Colnago, Luis E. Rodriquez-Saona, Zeev Wiesman
Publikováno v: Molecules, Vol 27, Iss 24, p 8831 (2022)
In the past two decades, there have been remarkable changes in the way we analyze the physical, chemical, and sensory properties of fresh and processed food products, with the progressive replacement of traditional wet analytical methods (destructive
Externí odkaz: https://doaj.org/article/9c423a91d65941fe9ab584a4f55127b6
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
3
Akademický článek
1H LF-NMR Self-Diffusion Measurements for Rapid Monitoring of an Edible Oil’s Food Quality with Respect to Its Oxidation Status
Autor: Tatiana Osheter, Salvatore Campisi-Pinto, Maysa T. Resende, Charles Linder, Zeev Wiesman
Publikováno v: Molecules, Vol 27, Iss 18, p 6064 (2022)
The food quality of edible oils is dependent on basic chemical and structural changes that can occur by oxidation during preparation and storage. A rapid and efficient analytical method of the different steps of oil oxidation is described using a tim
Externí odkaz: https://doaj.org/article/c87bf2dfc21646218d9bd66b4ce9d73c
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu HTML
4
Akademický článek
Time Domain (TD) Proton NMR Analysis of the Oxidative Safety and Quality of Lipid-Rich Foods
Autor: Tatiana Osheter, Charles Linder, Zeev Wiesman
Publikováno v: Biosensors, Vol 12, Iss 4, p 230 (2022)
Food safety monitoring is highly important due to the generation of unhealthy components within many food products during harvesting, processing, storage, transportation and cooking. Current technologies for food safety analysis often require sample
Externí odkaz: https://doaj.org/article/23551d932928487289da7ce45e3e134c
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Proton Low Field NMR Relaxation Time Domain Sensor for Monitoring of Oxidation Stability of PUFA-Rich Oils and Emulsion Products
Autor: Maysa T. Resende, Tatiana Osheter, Charles Linder, Zeev Wiesman
Publikováno v: Foods, Vol 10, Iss 6, p 1385 (2021)
The nutritional characteristics of fatty acid (FA) containing foods are strongly dependent on the FA’s chemical/morphological arrangements. Paradoxically the nutritional, health enhancing FA polyunsaturated fatty acids (PUFAs) are highly susceptibl
Externí odkaz: https://doaj.org/article/446c74dd66934abdb9714060cf737a6f
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 4 Akademické články
  • 3 oxidation
  • 2 organic chemistry
  • 2 qd241-441
  • 1 biotechnology
  • 1 chemical technology
  • 1 composite material
  • 1 edible oils
  • 1 emulsions
  • 1 food safety
  • 1 materials science
  • 1 monitoring
  • 1 n/a
  • 1 pufa
  • 1 self-diffusion
  • 1 strain (chemistry)
  • 1 td-nmr
  • 1 thermal stress
  • 1 time domain
  • 1 tp1-1185
  • 1 tp248.13-248.65
  • 4 mdpi ag
  • 1 spie
  • 2 molecules
  • 1 biosensors
  • 1 foods
  • 1 seventh european workshop on optical fibre sensors
  • 4 Directory of Open Access Journals
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......