Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Zechman LG"'
Autor:
Zechman LG; University of Minnesota, Department of Food Science and Nutrition, 1334 Eckles Ave., St. Paul, Minnesota 55108., Pflug IJ; University of Minnesota, Department of Food Science and Nutrition, 1334 Eckles Ave., St. Paul, Minnesota 55108.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1995 Jan; Vol. 58 (1), pp. 108-114.
Autor:
Zechman LG; University of Minnesota, Department of Food Science and Nutrition, 1334 Eckles Ave., St. Paul, Minnesota 55108., Pflug IJ; University of Minnesota, Department of Food Science and Nutrition, 1334 Eckles Ave., St. Paul, Minnesota 55108.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1994 Sep; Vol. 57 (9), pp. 802-807.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dlugokenski, Regina E. F.1,2 rdlugokenski@gmail.com, Sella, Sandra R. B. R.1,2, Guizelini, Belquis P.1, Vandenberghe, Luciana P. S.1, Woiciechowski, Adenise L.1, Soccol, Carlos R.1, Minozzo, João C.1,2
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Apr2011, Vol. 90 Issue 2, p713-719. 7p.
Autor:
Calderón-Alvarado, M. P., Alvarado-Orozco, J. M., Herrera-Hernández, E. C., Martínez-González, G. M., Miranda-López, R., Jiménez-Islas, H.
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Sep2016, Vol. 22 Issue 6, p496-515, 20p
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jun2016, Vol. 53 Issue 6, p2770-2778, 9p
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Dec2006, Vol. 224 Issue 2, p153-157, 5p
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -forschung A; Jan1998, Vol. 206 Issue 1, p58-62, 5p
Autor:
Gerald McDonnell
With more international contributors than ever before, Block's Disinfection, Sterilization, and Preservation, 6th Edition, is the first new edition in nearly 20 years of the definitive technical manual for anyone involved in physical and chemical dis