Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Zechalko, A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archives of Disease in Childhood; May1983, Vol. 58 Issue 5, p367-372, 6p, 2 Charts, 1 Graph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J Pieczynska, J. Borkowska-Burnecka, J. Biernat, H. Grajeta, W. Zyrnicki, A. Zechalko-Czajkowska
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Dec2003, Vol. 96 Issue 1-3, p1-8, 8p
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Feb1984, Vol. 51 Issue 1, p51-57, 7p
Publikováno v:
Archives of Disease in Childhood. 58:367-372
Samples of milk were taken at intervals during lactation from 35 mothers of term and 26 mothers of preterm infants and assayed for 8 B complex vitamins. Both term and preterm milks varied widely in vitamin content between mothers. Mean concentrations
Autor:
Patricia A. Jackson, K. John Scott, David Scuffam, Dinah R. Bishop, John D. Edwards-Webb, Alicja Zechalko
Publikováno v:
Journal of Dairy Research. 51:37-50
SummaryA survey was undertaken to update and extend available information on the vitamin content of pasteurized milk as produced at processing dairies in mainland UK and to investigate regional, seasonal and breed effects. The concentration of total
Publikováno v:
Journal of Dairy Research. 51:51-57
SummaryConcentrations were measured of different vitamins in milk as delivered to the home and after storage in the domestic refrigerator, during summer and winter periods. Vitamin C concentrations varied greatly, ranging from 0·1 to 18·4 εg/ml. M