Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Zazzara M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gates R, Zazzara M, Dawson E, Nicholson A, Han I, Paul A. Dawson, Diener M, Johnson L, Marvin P, Musselwhite C, Ahmet Buyukyavuz, ar D, Bartz M, Ritterpusch M
Publikováno v:
Journal of Food: Microbiology, Safety & Hygiene.
The transmission of infectious disease often involves the touching of surfaces by multiple people which can include public and institutional eating facilities. In the current study, the transfer of Escherichia coli from inoculated hands to salad bar
Publikováno v:
In European Urology Supplements May 2018 17(4):e2140-e2140
Publikováno v:
In Urology Case Reports March 2018 17:4-6
Publikováno v:
In European Urology Supplements March 2018 17(2):e1927-e1927