Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Zaytseva, L. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zaytseva LV; Central Scientific-Research Institute of Modern Fat Technology, 196608, Saint Petersburg, Pushkin, Russian Federation., Yudina TA; Moscow State University of Food Production, 125080, Moscow, Russian Federation., Ruban NV; Moscow State University of Food Production, 125080, Moscow, Russian Federation., Bessonov VV; Federal Research Centre of Nutrition, Biotechnology and Food Safety, 109240, Moscow, Russian Federation., Mekhtiev VS; LLC «Protein Plus», 199004, Saint Petersburg, Russian Federation.
Publikováno v:
Voprosy pitaniia [Vopr Pitan] 2020; Vol. 89 (1), pp. 77-85. Date of Electronic Publication: 2020 Jan 24.
Autor:
Bessonov VV; Federal Research Centre of Nutrition, Biotechnology and Food Safety, Moscow., Zaytseva LV; Union of Food Producers of the Customs Union, Moscow.
Publikováno v:
Voprosy pitaniia [Vopr Pitan] 2016; Vol. 85 (3), pp. 6-17. Date of Electronic Publication: 2016 Jun 23.