Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Zava, Marco A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zava, Marco, Sansiñena, Marina Julia
Publikováno v:
Postprint de la colaboración en la obra: The buffalo (Bubalus bubalis) : production and research / Giorgio A. Presicce (ed.). Bentham Science, 2017
Repositorio Institucional (UCA)
Pontificia Universidad Católica Argentina
instacron:UCA
Repositorio Institucional (UCA)
Pontificia Universidad Católica Argentina
instacron:UCA
Fil: Zava, Marco. Asociación Argentina de Criadores de Búfalos; Argentina Fil: Sansiñena, Marina. Pontificia Universidad Católica Argentina. Facultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias; Argentina Fil: Sansiñena, Marina. Consejo Nacional de Inves
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a0357133ff70a828e6cb6c4f1554da39
https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5438
https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5438
Autor:
Zava, Marco, Sansiñena, Marina Julia
Publikováno v:
Postprint de la colaboración en la obra: The buffalo (Bubalus bubalis) : production and research / Giorgio A. Presicce (ed.). Bentham Science, 2017
Repositorio Institucional (UCA)
Pontificia Universidad Católica Argentina
instacron:UCA
Repositorio Institucional (UCA)
Pontificia Universidad Católica Argentina
instacron:UCA
Fil: Zava, Marco. Asociación Argentina de Criadores de Búfalos; Argentina Fil: Sansiñena, Marina. Universidad Católica Argentina. Facultad de Ingeniería y Ciencias Agrarias; Argentina Fil: Sansiñena, Marina. Consejo Nacional de Investigaciones
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::05980c405de85fc751b1b88340183613
https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5480
https://repositorio.uca.edu.ar/handle/123456789/5480
Publikováno v:
The Buffalo (Bubalus bubalis)-Production and Research
Products derived from fluid bubaline milk, such as butter and ricotta, frescal andmozzarella cheese, have outstanding attributes in terms of product quality andhealth benefits. Other products, such as fluid milk or ghee, have been adapted bysome Coun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::554a62ac8fb342c8ca1dc98c844882bc
https://www.eurekaselect.com/151276/chapter/buffalo-milk-characteristics-and-by-product
https://www.eurekaselect.com/151276/chapter/buffalo-milk-characteristics-and-by-product
Autor:
Crudeli, Gustavo Ángel, Patiño, Exequiel María, Cedrés, José Feliciano, González Fraga, Javier, Maldonado Vargas, Pablo, Racioppi, Oscar, Zava, Marco Arcángelo, Pellerano, Gabriela Soledad
Publikováno v:
Repositorio Institucional de la Universidad Nacional del Nordeste (UNNE)
Universidad Nacional del Nordeste
instacron:UNNE
Universidad Nacional del Nordeste
instacron:UNNE
Bubaline production is a new activity in ort country. It is becoming a valid alternative in the entire territory, acquirinng greater importance in those areas that due to the soil an weather conditions are not suitable for a profitable bovine explota
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::29c61b07dcb2941d856a942c1da0a45f
http://repositorio.unne.edu.ar/handle/123456789/528
http://repositorio.unne.edu.ar/handle/123456789/528
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zava, Marco A.
Publikováno v:
Revista Veterinaria; 2010, Vol. 21 Issue 1, p54-57, 4p, 1 Chart
Autor:
Zava, Marco A.
Publikováno v:
Revista Veterinaria; 2010, Vol. 21 Issue 1, p1036-1036, 1p
Autor:
Zava, Marco A.
Publikováno v:
Revista Veterinaria; 2010, Vol. 21 Issue 1, p761-761, 1p