Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Zarrouk, Wissem"'
Autor:
Zarrouk, Wissem, Carrasco-Pancorbo, Alegría, Zarrouk, Mokhtar, Segura-Carretero, Antonio, Fernández-Gutiérrez, Alberto
Publikováno v:
In Talanta 2009 80(2):924-934
Autor:
Zarrouk, Wissem1, Baccouri, Bechir1, Taamalli, Wael1, Trigui, Ahmed2, Daoud, Douja1, Zarroul, Mokhtar1 mokhtar.zarrouk@cbbc.rnrt.tn
Publikováno v:
Grasas y Aceites. oct-dic2009, Vol. 60 Issue 5, p498-506. 9p.
Autor:
Baccouri, Bechir1, Zarrouk, Wissem1, Baccouri, Olfa1, Guerfel, Mokhtar1, Nouairi, Issam1, Krichene, Douha1, Daoud, Douja1, Zarrouk, Mokhtar1 mokhtar.zarrouk@cbbc.rnrt.tn
Publikováno v:
Grasas y Aceites. oct-dic2008, Vol. 59 Issue 4, p346-351. 6p. 3 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Zarrouk, Mokhtar, Daoud, Douja, Krichene, Douha, Nouairi, Issam, Guerfel, Mokhtar, Baccouri, Olfa, Zarrouk, Wissem, Baccouri, Bechir
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 59, Iss 4, Pp 346-351 (2008)
A study on the characterization of virgin olive oils from wild olives (Olea europaea L. subsp. oleaster) was conducted in order to define new cultivars which are welladapted to the Tunisian environment and yield high quality oils. The study was done
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chtourou, Yassine, Kamoun, Zeineb, Zarrouk, Wissem, Kebieche, Mohammed, Kallel, Choumous, Gdoura, Radhouane, Fetoui, Hamadi
Publikováno v:
Food & Function; Jan2016, Vol. 7 Issue 1, p183-193, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.