Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Zarroug Youkabed"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 7, p 1062 (2022)
The objective of this study was to determine the influence of two types of dryers (hot air oven and vacuum dryer) and the yellow berry percentage (1.75%, 36.25%, 43.25%) on the drying process and phytochemical content of bulgur. Results showed that t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4e4b0f9f1ad4d1c8bd71b272ae086e6
Autor:
Eljazi, Jazia Sriti, Zarroug, Youkabed, Aouini, Jihed, Salem, Nidhal, Bachrouch, Olfa, Boushih, Emna, Jallouli, Selim, Jemâa, Jouda Médiouni Ben, Limam, Ferid
Publikováno v:
Journal of Plant Diseases and Protection, 2020 Jun 01. 127(3), 323-333.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48702675
Autor:
Zarroug, Youkabed1 (AUTHOR) zarrougyoukabed@yahoo.fr, Sriti, Jazia2 (AUTHOR), Sfayhi, Dorra3 (AUTHOR), Slimi, Bechir3 (AUTHOR), Allouch, Wafa3 (AUTHOR), Zayani, Kamel4 (AUTHOR), Hammami, Khaoula2 (AUTHOR), Sowalhia, Maryam1 (AUTHOR), Kharrat, Mohamed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2021, Vol. 33 Issue 4, p84-97. 14p. 5 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zarroug, Youkabed1 (AUTHOR), Boulares, Mouna2 (AUTHOR), Mejri, Jamel3 (AUTHOR), Slimi, Bechir4 (AUTHOR), Hamdaoui, Ghaith5 (AUTHOR), Djebi, Saida2 (AUTHOR), Saidi, Fatma6 (AUTHOR), Nasri, Hanen1 (AUTHOR), Sfayhi, Dorra Terras1 (AUTHOR), Kharrat, Mohamed1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Analytical Chemistry. 8/4/2020, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.