Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Zareifard, M. R."'
Autor:
Zareifard, M. R.1 (AUTHOR), Ali, F.1 (AUTHOR) fadi.ali@agr.gc.ca, Plamondon, J.1 (AUTHOR), Lapointe, C.1 (AUTHOR), Savard, T.1 (AUTHOR), Hubbard, K.2 (AUTHOR), Houde, J.3 (AUTHOR), Lagacé, L.3 (AUTHOR), Bhuyar, Prakash (AUTHOR) prakash@mju.ac.th
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 12/24/2024, Vol. 2024, p1-15. 15p.
Autor:
Zareifard, M. R.1 (AUTHOR) mohammadreza.zareifard@agr.gc.ca, Savard, T.1 (AUTHOR), Marcotte, M.1 (AUTHOR), Lecompte, J-Y.1 (AUTHOR), Grabowski, S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2015, Vol. 18 Issue 8, p1847-1862. 16p. 5 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zareifard, M. R., Ramaswamy, H. S.
Publikováno v:
Food Research International; 2001, Vol. 34 Issue: 4 p289-299, 11p
Autor:
Ramaswamy, H. S., Zareifard, M. R.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering; 2000, Vol. 45 Issue: 3 p127-138, 12p