Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Zardo, Danianni Marinho"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Benvenutti, Laís, Bortolini, Débora Gonçalves, Fischer, Thaís Estéfane, Zardo, Danianni Marinho, Nogueira, Alessandro, Zielinski, Acácio Antonio Ferreira, Alberti, Aline
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Sep2022, Vol. 59 Issue 9, p3349-3358, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zardo, Danianni Marinho
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Submitted by Angela Maria de Oliveira (amolivei@uepg.br) on 2019-10-23T12:53:35Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 811 bytes, checksum: e39d27027a6cc9cb039ad269a5db8e34 (MD5) Danianni Marinho Zardo.pdf: 3049239 bytes, checksum: 0dae99e8d577f55df29955
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::dad7bcbe5ddb751fd2a24b5195f0cb30
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/2957
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/2957
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zardo, Danianni Marinho, Alberti, Aline, Zielinski, Acácio Antonio Ferreira, Prestes, Amanda Alves, Esmerino, Luis Antonio, Nogueira, Alessandro
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2021, Vol. 56 Issue 5, p903-911, 9p
Autor:
Zardo, Danianni Marinho1 (AUTHOR) danianni@uepg.br, Silva, Karolline Marques2 (AUTHOR), Guyot, Sylvain3 (AUTHOR), Nogueira, Alessandro2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Aug2013, Vol. 64 Issue 5, p611-620. 10p.
Autor:
Zardo, Danianni Marinho
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPGUniversidade Estadual de Ponta GrossaUEPG.
Made available in DSpace on 2017-07-21T18:53:23Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Conclusoes.pdf: 25119 bytes, checksum: cc97815b6091a5ebb507d0a3dc17c116 (MD5) Previous issue date: 2007-09-19
The apple consumption can contribute in the improvement of
The apple consumption can contribute in the improvement of
Externí odkaz:
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/715