Zobrazeno 1 - 10
of 289
pro vyhledávání: '"Zapparoli, G"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 5 December 2016 238:56-62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2011 148(3):184-190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 127(3):241-245
Autor:
Giovannoni, M., Larini, I., Scafati, V., Scortica, A., Compri, M., Pontiggia, D., Zapparoli, G., Vitulo, N., Benedetti, M., Mattei, B.
Additional file 1: Figure S1. Design of the algal trap. Figure S2. Morphological characteristics of the unknown fungal isolate. Figure S3. Extraction of genomic DNA (gDNA) from the unknown fungal isolate. Figure S4. Growth of P. sumatraense AQ67100 i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c744a32a35cc38b7e89aa10118be290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.