Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Zapaśnik, Agnieszka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zapaśnik A; Department of Microbiology, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology-State Research Institute, Rakowiecka 36, 02-532, Warsaw, Poland. agnieszka.zapasnik@ibprs.pl., Bryła M; Department of Food Safety and Chemical Analysis, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology-State Research Institute, Rakowiecka 36, 02-532, Warsaw, Poland., Sokołowska B; Department of Microbiology, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology-State Research Institute, Rakowiecka 36, 02-532, Warsaw, Poland., Waśkiewicz A; Department of Chemistry, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 75, 60-625, Poznan, Poland.
Publikováno v:
Mycotoxin research [Mycotoxin Res] 2024 Nov 12. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 12.
Autor:
Zapaśnik A; Department of Microbiology, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology-State Research Institute, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland., Bryła M; Department of Food Safety and Chemical Analysis, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology-State Research Institute, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland., Waśkiewicz A; Department of Chemistry, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 75, 60-625 Poznan, Poland., Ksieniewicz-Woźniak E; Department of Food Safety and Chemical Analysis, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology-State Research Institute, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland., Podolska G; Department of Cereal Crop Production, Institute of Soil Science and Plant Cultivation-State Research Institute, Czartoryskich 8, 24-100 Puławy, Poland.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2021 Dec 29; Vol. 27 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 29.