Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Zaouche‐Laniau, M."'
Autor:
Giraud, G., Amblard, C., Thiel, E., Zaouche‐Laniau, M., Stojanović, Ž., Pohar, J., Butigan, Ružica, Cvetković, M., Mugosa, B, Kendrovski, V., Mora, C., Barjolle, D.
Western Balkan countries (WBCs) have a long-standing culinary tradition. The promotion of traditional foods may be a tool for coping with modernisation trends in such transition economies. This paper explores consumer preferences toward food in this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::8da50bd8494fa69e242eff6a7ed3a787
https://www.bib.irb.hr/748679
https://www.bib.irb.hr/748679
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giraud G; Social Sciences and Humanities Department, AgroSup Dijon, France., Amblard C, Thiel E, Zaouche-Laniau M, Stojanović Z, Pohar J, Butigan R, Cvetković M, Mugosa B, Kendrovski V, Mora C, Barjolle D
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2013 Nov; Vol. 93 (14), pp. 3464-72. Date of Electronic Publication: 2013 Sep 19.