Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Zanqui,Ana B."'
Autor:
Zanqui, Ana B.1 (AUTHOR) biazanqui@gmail.com, Silva, Claudia M.2 (AUTHOR), Ressutte, Jéssica B.3 (AUTHOR), Rotta, Eliza M.2 (AUTHOR), Cardozo‐Filho, Lúcio1 (AUTHOR), Matsushita, Makoto2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2020, Vol. 44 Issue 8, p1-9. 9p.
Autor:
Zanqui,Ana B., Silva,Cláudia M. da, Ressutte,Jéssica B., Morais,Damila R. de, Santos,Jandyson M., Eberlin,Marcos N., Cardozo-Filho,Lúcio, Visentainer,Jesuí V., Gomes,Sandra T. M., Matsushita,Makoto
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 31, Issue: 3, Pages: 603-612, Published: 02 MAR 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society v.31 n.3 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.31 n.3 2020
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
In order to provide an effective and environmentally correct alternative for oil extraction, subcritical n-propane was used under different temperature and pressure conditions to obtain Brazil nut oil. The composition of the oil was determined and co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2b858c8f72a61c8281b9d70f7f38e648
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532020000300603&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532020000300603&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva,Claudia M., Zanqui,Ana B., Souza,Aloisio H. P., Gohara,Aline K., Chaves,Márcia A., Gomes,Sandra T. M., Cardozo Filho,Lucio, Souza,Nilson E., Matsushita,Makoto
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 26, Issue: 1, Pages: 14-21, Published: JAN 2015
Journal of the Brazilian Chemical Society v.26 n.1 2015
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.26 n.1 2015
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Oil from perilla (Perilla frutescens) was extracted using subcritical n-propane and also the Soxhlet official methodology, for comparison. This work aimed at assessing the influence of the temperature and pressure factors on the composition of fatty
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b509a35b2801d09ad0eee95d627b42e5
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532015000100014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532015000100014&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.